Paula Chirilă: „Îl așteptam acasă goală-pușcă, în bucătărie”

Anca Bratu, 30 noiembrie 2014, Ora 01:41

  • print
  • |
paula-chirila-il-a-teptam-acasa-goala-pusca-in-bucatarie-44585-1.jpg

Spune lucrurilor pe nume! Nu este nici pudică, nici mironosiță. Recunoaște că-i place să-și surprindă soțul în bucătărie, nu doar cu preparate culinare alese, ci și erotic.

Invitată la emisiunea „Click! Poftă bună!" de la Prima TV, Paula Chirilă a făcut o mărturisire-șoc: „Odată, îl așteptam (pe soț, n.r.) acasă goală-pușcă și cu un șorțuleț. A fost foarte interesant. Mă rog... Masa ne-a folosit la cu totul altceva decât la hrănit. Am hrănit alte simțuri. Dar a fost foarte interesant... I-a plăcut surpriza, ce să zic, chiar i-a plăcut".

Întrebată dacă a mai repetat figura, Paula a oftat... „Nu... După aia a apărut Carla, a apărut și mama care să ne-ajute să o cresc pe Carla, așa că nu prea mai avem timp de gătit goi în casă, că tot timpul e cineva pe lângă noi", a mărturisit actrița, care are, totuși, și alte talente la cratiță. „Intru frecvent în bucătărie. Când am timp, mie chiar îmi place să gătesc. Și uneori chiar mă gândesc la niște rețete pe care să le încerc. Sunt pasionată de gătit și am o mulțime de cărți de bucătărie, primite de la soțul meu. Mă atrag rețetele, și astea complicate, și astea mai simple", mai spune ea.

Nu degeaba a fost poreclită „Eva" când s-a lansat pe micul ecran, în matinalul de la Antena 1, „Canalul de știri", prezentat acum aproape zece ani de Constantin Trofin și Ovidiu Uscat. Paula Chirilă a avut curajul să vorbească deschis despre viața alături de soțul ei. Paula se iubește din 2005 cu Marius, un scenarist pe care l-a întâlnit la Antena 1, tot în perioada debutului său în televiziune. Cei doi s-au căsătorit, au o fetiță, Carla Sofia (5 ani), dar trăiesc separat, ea la București, el la Cluj. Se văd doar în weekenduri sau când le permite timpul.

Tot vorbind despre bucătărie, Paula Chirilă și-a amintit de vacanțele petrecute la bunici și de preparatele minunate pe care azi le descrie, simplu, „gustul copilăriei". Frumoasa actriță spune că din familie a prins drag de bucătărit: „Tata, Dumnezeu să-l odihnască!, era mare petrecăreț. Tot timpul ne trezeam cu foarte mulți prieteni de-ai tatei acasă și mama trebuia să facă repede de mâncare... Și repede-repede încropea, nu știu din ce. Prima mea experiență în bucătărie cred că a fost mămăliga. Sunt o mare mămăligară. Îmi place în toate combinațiile posibile".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou