Paula Seling şi Ovi, desfiinţaţi de un ziar britanic

Dan Alexandru, 5 mai 2014, Ora 12:48

  • print
  • |
paula-seling-si-ovi-desfiintati-de-un-ziar-britanic-39896-1.jpg

Jurnaliştii britanici au criticat prestaţiile României la Eurovision şi nu i-au ocolit nici pe Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii de anul acesta.Potrivit The Mirror, cei doi ar fi fost din nou aruncaţi în competiţie pentru a mai spăla din ruşinea ediţiilor anterioare şi pentru că, în 2010, au demonstrat că au potenţial de câştigători.

"Nu mă pot hotărî dacă ei cer o minune sau spun că este o minune că piesa lor a fost selectată pentru a participa la acest concurs", scriu britanicii.

Comentarii negative au avut aceştia şi cu privire la coregrafie, pe care au calificat-o drept "foarte greu de descris, ceva în genul filmelor din seria Saw - nici sângeros, nici de groază - doar îngrozitoare". Semnatarul articolului nu s-a lăsat impresionat nici de mingea de foc din scenariu care, din punctul lui de vedere, "este mânuită de o femeie ce pare plictisită de ceea ce face".

Cel mai dur atac direct a fost lansat de acesta la adresa Paulei Seling şi a lui Ovi, despre care spune: "Şi, Paula -acea notă este dureroasă. Nu eşti Loreen (câştigătoarea Eurovisionului din 2012, cu piesa "Euphoria" - n.r.), aşa că nu mai încerca să o imiţi şi cântă după puterile tale, fato. Şi, Ovi (pentru că sigur ei citesc acest articol) - nu mai ţipa, este enervant".

În ceea ce priveşte piesa românilor, britanicii apreciază: "Nu este un cântec demn de Paula şi Ovi - mai degrabă este bun pentru un concert tribut 2 Unlimited".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou