Pleacă Veveriţele de la Pro TV?

Anca Bratu, 30 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
pleaca-veveritele-de-la-pro-tv-41374-1.jpg

Veveriţele de la RedBlonde au apărut vineri dimineaţa la o emisiune matinală de la un post concurent, motiv pentru care au început să apare zvonuri că şi cele două cântăreţe vor părăsi Pro TV-ul.

Având în vedere că multe nume grele au plecat de la Pro în ultima vreme, nu ar fi fost o surpriză ca apariţia la un alt post să fie un indiciu privind planurile fetelor.

În cadrul emisiunii sale de vineri, Cătălin Măruţă a clarificat situaţia şi a explicat că cele două sunt şi artiste, nu doar angajate Pro TV şi au tot dreptul să îşi promoveze munca la alte posturi.

"Fetele rămân aici, cu tatăl lor. Mădălina şi Alina sunt artiste, îşi promovează noua melodie şi pot merge la ce televiziune vor muşchii lor", a punctat Măruţă.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou