Prigoană: «Plec cu băieţii la mare»

Anca Bratu, 4 august 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
prigoana-plec-cu-baietii-la-mare-42261-1.jpg

Adriana Bahmuţeanu era programată pe 4 august pentru o operaţie de hernie ombilicală, însă, în urma unui control, medicii au supus-o chiar ieri intervenţiei.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu se dezmint. Cei doi soţi sunt într-un neîncetat joc de ping-pong: când îşi dau replici acide, pe măsură, când fac gesturi care te lasă cu gura căscată. Când unul face sau zice ceva, celălalt contraatacă.

De data aceasta în timp ce Bahmu a ajuns pe masa de operaţie, Prigoană pleacă la mare cu cei doi copii ai lor, Eduard (3 ani) şi Maximus (6 ani). Afaceristul susţine că nici măcar nu a fost anunţat de nevastă că se va interna: "Cum? S-a operat? Era programată pe 4 august, aşa mi-a zis bona copiilor, că încă soţia mea nu mi-a transmis când se operează. Putea, totuşi, să-mi dea măcar un SMS".

În lumina noilor evenimente, Prigoană nu şi-a amânat însă vacanţa: "Are cine să o îngrijească. Nu avem o casă pustie, sunt destui angajaţi care să o ajute. Eu plec cu băieţii la mare, apoi în Germania, că mi-a semnat încă soţia mea procura să pot ieşi cu băieţii din ţară".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou