Secretele Dianei Bart

Anca Bratu, 14 aprilie 2014, Ora 09:28

  • print
  • |
secretele-dianei-bart-39428-1.jpg

Tatuajul este un subiect tabu, iar mulţi cred că un desen permanent pe corp nu e o idee tocmai bună. Diana Bart nu are însă astfel de păreri şi, fiind o fire curajoasă şi hotărâtă, şi-a făcut un tatuaj în urmă cu un an şi jumătate.

Prezentatoarea Prima TV a dezvăluit în cadrul emisiunii "Ce gândesc femeile?" de la Adevărul Live că are un tatuaj şi mai vrea să îşi facă unul. Întrebată dacă i-a fost frică în momentul în care s-a tatuat, Diana a reunoscut că soţul ei s-a temut mai mult decât ea. În plus, bruneta nu a simţit niimic, în ciuda faptului că se spune că procedeul e unul dureros.

"Mi-am făcut un tatuaj împreună cu soţul meu, înainte de nuntă. Am zis să ne facem ceva la fel, doar numele diferă. E un dialect african, urdu, nu pot să zic ce înseamnă, e ceva de suflet. Era dificil să îl fac în altă parte, într-un loc vizibil. Aşa îl pot acoperi. Mai vreau unul. Undeva pe partea din spate, nu pot să dau detalii. Oricum nu o să se vadă. Pe primul l-am făcut acum un an jumate, nu mi-a fost frică, mi-l doream foarte tare. Mai frică i-a fost soţului, el şi l-a făcut şi pe braţ şi doare mai tare. Eu am simţit ca şi atunci când te epilezi, ca o înţepătură, în 15 minute mi l-a facut", a povestit Diana.

Nici nu îi este greu să îl întreţină şi s-a vindecat repede. Însă are o mică problemă: "E uşor de îngrijit. Chiar mi s-a vindecat repede, nu am făcut nici coajă. Singurul lucru care mi se pare ciudat e că îl simt în relief".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou