Secretele seducției dezvăluite de un fost spion KGB!

Diana Ionescu, 15 februarie 2023, Ora 09:52

  • print
  • |
secretele-seductiei-dezvaluite-de-un-fost-spion-kgb-47476-1.jpg

Aliia Roza este o expertă antrenată în a fermeca sexul opus, după ce a petrecut ani de zile în armată pentru a deveni un maestru manipulator. Aliia a fost instruită în manipulare, seducție, persuasiune și programare neuro-lingvistică. "Am fost învățată cum să seduc orice bărbat rapid și ușor, inclusiv criminali periculoși, într-o asemenea măsură încât să le pot controla luarea deciziilor", a spus Aliia.

Ea s-a născut în URSS și provine dintr-o familie formată din mai mulți generali de rang înalt. Era cumva de așteptat ca femeia, acum în vârstă de 36 de ani, să vrea să le calce pe urme semenilor săi. S-a înrolat pentru a deveni spion și s-a antrenat într-un program inspirat de KGB, scrie dcnews.ro.

"Tehnicile de seducție KGB nu sunt durabile pentru că sunt prea puternice; aceste cunoștințe pot ucide, dar le-am adaptat pe unele la viața de zi cu zi, astfel încât orice femeie să le poată folosi și să facă un bărbat să se îndrăgostească de ea. Atunci, ea poate decide ce tip de relație vrea de la el: pentru ca ținta ei să o ceară în căsătorie, să păstreze o prietenie sau să construiască o legătură de afaceri", a mai continuat fostul spion KGB, potrivit Daily Mail.

Experta seducției ne reamintește faptul că bărbații sunt "vânători". Așadar, dacă o femeie este prea disponibilă, ea nu va fi la fel de interesantă pentru el, iar el nu o va aprecia.

"Fii muza lui, adaugă un pic de mister. În ultimii ani, bărbații au devenit, de asemenea, mai puțin încrezători în abordarea femeilor de teama cum vor fi percepuți", a sfătuit Aliia Roza.

"Cel mai rău lucru pe care îl poți face atunci când încerci să seduci pe cineva este să te concentrezi pe provocare, dependență sau obsesie. Nu recomand aceste tehnici pentru că pot face bărbatul să depindă prea mult de tine. Am folosit aceste tehnici extreme doar când am avut de-a face cu criminali, care au nevoie de o mână „fermă". Pentru a seduce un bărbat „obișnuit", începe prin a-i trezi interesul construind intrigi", spune Aliia Roza.

Cinci sfaturi de seducție ale Aliiei Roza

1. Începe cu tine însuți. Iubește-te pe tine și lucrează la construirea iubirii de sine și a stimei de sine. Bărbații te vor trata așa cum te tratezi tu.

2. Bărbaților nu le pasă atât de mult aspectul, cât le pasă de personalitatea, carisma și sexualitatea ta. Nu apela la operații estetice (cu excepția cazului în care o faceți pentru tine) și nu urma diete pentru pentru altcineva.

3. Nu pierde timpul cu bărbați care nu se vor schimba niciodată. Studiază ținta și supune-o la teste. Dacă eșuează, nu te aștepta să se schimbe într-un an, este mai bine să-ți apreciezi timpul și energia și să mergi mai departe. De exemplu, dacă la început nu îți deschide ușile și nici nu-și oferă ajutorul și sprijinul atunci când treci prin momente grele, probabil că nici în viitor nu o va face.

4. Seduce-i și cercul interior. Dacă familia, prietenii și colegii lui nu te plac, cel mai probabil el nu va continua o relație cu tine.

5. Alege-ți ținta în funcție de interese și hobby-uri. Dacă vă plac iubitorii de sport, mergeți la jocurile sportive, dacă vă plac bărbații spirituali, mergeți la un centru de meditație, dacă vă plac bărbații orientați spre afaceri, mergeți la o conferință. A avea interese reciproce este un lucru care unește oamenii și poți construi o bază solidă.

Antrenoarea în ale seducției a devenit model și influencer pe rețelele sociale, unde a strâns 1,2 milioane de urmăritori. De-a lungul carierei sale, Aliia a locuit la Los Angeles, Monaco, Milano și Paris și a fost măritată de cinci ori. De asemenea, ea a avut posibilitatea de a decide ce fel de relație voia să dezvolte cu ținta sa: romantică până la o cerere căsătorie, prietenie sau de afaceri.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou