Silviu Prigoană, vacanță-maraton cu copiii

Ziarul Atac, 11 august 2014, Ora 01:19

  • print
  • |
silviu-prigoana-vacanta-maraton-cu-copiii-42449-1.jpg

E tată cu normă întreagă! Silviu Prigoană (50 de ani) va zbura cu avionul, alături de micuţii Maximus (6 ani) şi Eduard (3 ani şi 9 luni), într-o vacanță în Germania.


Familia Prigoană se va distra, timp de 10 zile, fără Adriana Bahmuțeanu (40 ani), la celebrul Europa-Park din Freiburg, apoi va reveni în București. Nu pentru mult timp, căci vor pleca imediat, în aceeași formulă, într-o altă vacanță, pe litoralul bulgăresc.

 

Miliardarul nu și-a invitat și soția în vacanță, însă el spune că aceasta i-ar fi putut însoți, dacă nu ar fi avut probleme de sănătate. Săptămâna trecută, Adriana s-a operat de hernie ombilicală, după ce s-a plâns de dureri foarte mari. "Adriana poate veni cu noi, este totul plătit, dar știu că nu are voie să se dea jos din pat două săptămâni. M-a reclamat la autoritatea tutelară că nu mă ocup de copii. Bine că se ocupă ea! Culmea e că băieții nu se stresează că nu vine Adriana. Cred că s-au obișnuit", a declarat miliardarul.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou