Smiley, Moga şi Loredana îl analizează pe noul jurat de la "VOCEA ROMÂNIEI"

Anca Bratu, 7 iulie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
smiley-moga-si-loredana-il-analizeaza-pe-noul-jurat-de-la-vocea-romaniei-41561-1.jpg

Loredana, Smiley şi Marius Moga, juraţii rămaşi la "Vocea României" abia aşteaptă începerea show-ului de la PRO TV, din toamnă, când, pe scaunul de jurat, li se va alătura şi Tudor Chirilă. Cei trei veterani ai emisiunii de voci sunt nerăbdători să pornească în această aventură, alături de noul lor coleg.

Loredana a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Chirilă, cu care, de altfel, a colaborat în trecut.

"Toamna trecută l-am invitat pe Tudor să cântăm împreună la Sala Palatului şi la repetiţii mi-a urat să caştig Vocea Romaniei. Anul ăsta, va avea el şansa să fie caştigătorul celui mai tare talent show muzical. Cred că aveam nevoie de talentul şi profesionalismul lui şi îi urez bun venit în echipă. Dar anul ăsta eu câştig!.. Vorba lui", a mărturisit Loredana.

La rândul său, Smiley este încântat de simţul lui Tudor pentru un stil muzical aparte şi voci inedite.

"În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-şi va construi o echipă foarte puternică şi va aduce un mare plus competiţiei", a spus Smiley.

Pentru Marius Moga, noul coleg este un om talentat pe multe planuri, după cum însuşi a declarat "micul Mozart".

"Eu îl ştiu de ‘La Radio', credeam că are doar '18 ani', i se mai spune ‘Zmeul', pentru că nu-i uşor să mergi ‘Pe sârmă' atâţia ani prin industria asta, de aceea îl înţeleg când zice câteodată:‘Nu am chef azi!'. Mă bucur că am rămas alături de Smiley şi Loredana pe care îi respect, şi că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă ! Tudor, bine ai venit în gaşca noastră! La noi, Vocea e în continuare factorul decisiv", a adăugat Moga.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou