Ștefan Bănică jr a semnat cu Antena 1. Află ce emisiune va prezenta!

Anca Bratu, 30 aprilie 2014, Ora 10:54

  • print
  • |
stefan-banica-jr-a-semnat-cu-antena-1-afla-ce-emisiune-va-prezenta-39703-1.jpg

Este cunoscută informația conform căreia Ștefan Bănică jr a părăsit PROTV, unde prezenta "Dansez pentru tine" și încasa 120.000 de euro pe sezon, conform apropiaților săi.

Celelalte televiziuni l-au curtat pe Bănică jr cu diverse oferte, însă singura ofertă de nerefuzat a venit din parte trustului Intact. Potrivit Wowbiz.ro, artistul ar fi semnat un contract cu trustul Intact. Va face parte din echipa Monei Segall.

Bănică jr va face parte din proiectul "Romanian Idol", de la Antena 1, proiect pentru care au fost alocați în jur de 600.000 de euro, după cum susțin surse din trustul Intact.

"Ștefan Bănică jr a acceptat să fie în echipa "Romanian Idol", proiect de care se ocupă Mona Segall. A mai lucrat cu ea, dar și cu o mare parte din echipă, plus că show-ul i se potrivește mănușă. Încă nu s-a stabilit ce va face exact Bănică jr și nici ce alte vedete vor mai face parte din proiect", ne-au dezvăluit surse din trustul Intact.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou