Tudor Gheorghe, cu gândul la Cerbul de aur

Anca Bratu, 13 octombrie 2014, Ora 14:23

  • print
  • |
tudor-gheorghe-cu-gandul-la-cerbul-de-aur-43902-1.jpg

Tudor Gheorghe a umplut până la refuz, Sala Palatului din Bucureşti, joi seară, unde a avut loc concertul său intitulat „Anotimpurile mele".

Concertul susţinut de Tudot Gheorghe, un regal, a adus pe scenă, pentru prima dată, trei mari brand-uri de țară: Tudor Gheorghe, Orchestra Națională Radio și Corul Național de Cameră "Madrigal". Interpretul a selectat la începutul concertului său câteva piese mai vechi, închinate tuturor anotimpurilor, pe care le anunţa cu umor: "Şi acum... Hit!".

La un moment dat, artistul şi-a exprimat regretul că nu mai există Festivalul "Cerbul de aur" şi că autorităţile locale nu l-au invitat niciodată să cânte la această manifestare muzicală, care avea loc la Braşov. Cu toate acestea, Tudor Gheorghe a dedicat frumosului oraş de la Poalele Tâmpei, piesa "Carta poştală", pe versurile poetului Romulus Vulpescu. "Acum nu mai are importanţă, Festivalul de la Braşov nu se mai ţine...

Aşa cum nu se mai face nici Festivalul Mamaia! Italienii ştiu ce fac, au grijă de San Remo!", a punctat Tudor Gheorghe pe scena Sălii Palatului, plină ochi. La final, artistul a fost aplaudat în picioare.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou