Văduve celebre, la a doua iubire

Anca Bratu, 5 mai 2014, Ora 11:37

  • print
  • |
vaduve-celebre-la-a-doua-iubire-39899-1.jpg

Deşi soarta le-a încercat greu, Anca Serea, Eniko Georgescu sau Florentina Opriş şi-au refăcut viaţa alături de alţi bărbaţi

O familie frumoasă, plină de copii! Adi Sînă, micuţul Noah, Anca Serea cu bebeluşul Ava stephanie, Sarah şi David, cei doi copii mai mari ai Ancăi.

Văduvia e boală grea! Vedetele care au fost atât de greu încercate de soartă au găsit puterea să mergă mai departe. Unele au luat-o la drum alături de parteneri noi, iar altele îşi vindecă în linişte rănile adânci lăsate de pierderea soţilor sau soţiilor. Click! îţi spune ce mai fac văduvele din showbiz-ul autohton.

Anca Serea a făcut doi copii cu Adrian Sînă.

Puţini ştiu că frumoasa prezentatoare a emisiunii "Focus Sport" de la Prima TV a trecut printr-o dramă sfâşietoare. Bruneta a rămas văduvă la 28 de ani, după ce soţul său, Filip Poplingher, a fost răpus de leucemie în 2010.

Din relaţia de 11 ani a celor doi au rezultat doi copii superbi: David şi Sarah. Timpul a vindecat rănile, iar la un an de la moartea soţului în viaţa Ancăi (33 de ani) a apărut Adrian Sînă (37 de ani), liderul trupei Akcent.

"Nu mă gândeam că mă voi îndrăgosti. Viaţa m-a învăţat însă că suntem într-o călătorie plină de neprevăzut, iar Adi a venit în viaţa mea când aveam nevoie să mi se întâmple lucruri bune. M-a ajutat să traversez momentele grele cu bunătatea şi energia lui", mărturisea Anca într-un interviu.

Chiar dacă nu au ajuns încă în faţa altarului, cei doi se iubesc enorm şi au deja doi copii: Noah şi Ava Stephanie.

Florentina Opriş iubeşte un alt Sorin

"Sorin a plecat în ceruri...Îmi este tare dor de el. Doresc să ajungă la Dumnezeu şi să-şi găsească liniştea..." este mesajul postat de Florentina (45 de ani) pe contul de Facebook în 23 ianuarie 2012.

Soţul ei, fost sportiv de performanţă, suferea de o maladie foarte rară care i-a fost fatală. După 24 de ani de căsnicie, prezentatoarea de la Prima Tv a rămas văduvă.

Florentina şi Sorin Mărcuş

A lansat o carte pe carte i-a dedicat-o soţului şi l-a avut în permanenţă alături pe fiul lor, Loren. La sfârşitul anului trecut, vedeta tv s-a îndrăgostit din nou. Ea trăieşte de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri Sorin Mărcuş.

Eniko Georgescu a fost 5 ani în doliu

Au trecut şapte ani de la moartea marelui compozitor Şerban Georgescu.

Şerban Georgescu

În urma lui au rămas soţia Eniko şi fetiţa lor, Alessia. Eniko (31 de ani) şi-a revenit greu după pierderea suferită şi abia după cinci ani de doliu s-a îndrăgostit de un alt bărbat. Cu Mihai a fost la un pas să ajungă în faţa altarului, însă cei doi s-au despărţit anul trecut.
De câteva luni însă, actriţa pare să-şi fi găsit sufletul pereche. Noul iubit, Daniel o face extrem de fericită.

Eniko alături de Daniel, noul iubit

"Sunt împlinită atât profesional cât şi sentimental", ne-a spus bruneta, care de o lună prezintă emisiunea "Shock Show" la Giga Tv.

Ei nu şi-au refăcut viaţa

Lavinia Pintea scrie o carte pentru Adrian. Legătura puternică dintre Adrian Pintea şi Lavinia nu a putut fi distrusă nici după moartea actorului. Deşi au trecut 7 ani de atunci, Lavinia nu s-a ataşat de nici un alt bărbat. S-a retras la Craiova şi e medic rezident psihiatru.

Adrian Pintea a murit la 53 de ani după o lungă suferinţă

"La mormântul lui Adrian vin de la Craiova cam de două ori pe lună şi, în general, ori de câte ori mi se face dor. Adrian a fost certitudinea dragostei mele, stăpânul absolut al sufletului meu. A fost victoria profundă a vieţii mele. Un bărbat ca el nu cred că e posibil să mai întâlnesc vreodată. Nu mă sperie singurătatea. Am totul asigurat pentru o singurătate tihnită. Sub nici o formă nu voi accepta o relaţie nepotrivită doar de dragul de a a fi în rândul lumii", ne-a declarat Lavinia, care lucrează de ceva vreme la cartea "În umbra lui Adrian Pintea", pe care o va lansa curând.

Dana Nicolaescu poartă încă verigheta. Probabil una dintre cele mai discrete apariţii, Dana Nicolaescu (37 de ani) îi poartă încă doliu marelui cineast. La un an şi trei luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, Dana nu şi-a dat jos de pe deget bijuteria care a legat-o în mod simbolic de maestru.

Sergiu Nicolaescu

Fascinată de regizor încă din primii ani de liceu, Dana l-a cunoscut pe când avea doar 17 ani, l-a cucerit, i-a devenit soţie şi, cu ajutorul lui, a intrat în lumea filmului şi în afaceri. Diferenţa de vârstă (46 de ani) nu a reprezentat un impediment şi cei doi au fost vreme de două decenii împreună. Acum Dana e o prezenţă constantă în cimitirul Bellu, unde merge cu flori şi candele pentru soţul ei.

Florin Salam a căzut în patima drogurilor de durere. Florin Salam a rămas văduv în 2009, după ce soţia sa, Ştefania, a murit la vârsta de 27 de ani, chiar de ziua lui, în Duminica Floriilor. Tânăra suferea de ciroză hepatică. Durerea manelistului a fost alinată de cei doi copii: Betty şi Daniel. Însă nu îndeajuns, pentru că interpretul a căzut în patima drogurilor.

"După pierderea soţiei mele mi-a fost foarte greu. Nici nu ştiam dacă o să mă mai reapuc de cântat. Atunci am început să mă droghez. Poate n-a fost un lucru bun, recunosc", declara cântăreţul pentru Acasă Tv. Prin patul manelistului au trecut multe femei, însă niciuna nu a reuşit să-i ia locul Ştefaniei. Cântăreţul îşi jeleşte şi acum soţia în cântecele sale.

Petru Mircea se vede cu o blondă misterioasă. Mădălina Manole s-a sinucis în casa ei din Otopeni, în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010. Vestea a căzut ca un trăsnet, mai ales că artista devenise mama unui băieţel.

Au urmat scandaluri interminabile între soţul şi părinţii ei. Ion şi Eugenia Manole şi-au acuzat ginerele de moartea fetei. La scurt timp după ce şi-a îngropat nevasta a purtat doliu la vedere, dar nu şi-n suflet.

Paparazzi l-au pozat în nenumărate rânduri alături de o blondă, pe numele ei Cătălina Orăşteanu. Cu toate acestea, nu a recunoscut niciodată relaţia, afişându-se de fiecare dată singur.

sursa: Click.ro

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou