Valentin Uritescu trece prin momente de cumpănă!

Anca Bratu, 23 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
valentin-uritescu-trece-prin-momente-de-cumpana-41205-1.jpg

Actorul Valentin Uritescu trece printr-o perioadă foarte grea. După ce a învins Parkinsonul, acum 30 de ani, artistul se confruntă acum cu o nouă problemă de sănătate care, practic, l-a îngenunchiat.

Însuşi actorul se plânge că a ajuns să trăiască zile foarte grele. Susţine că ia medicamente cu pumnul, iar asta îi dă o permanentă stare de confuzie. Tot ce îşi mai doreşte acum este să poată să termine cartea pe care a început-o în urmă cu ceva timp. Până atunci, însă, nu va mai ieşi din casă.

"Sunt foarte bolnav şi mă rog la Dumnezeu să mă ţină în viaţă până îmi termin cartea, că mai am de scris la ea destul de mult... vreo 200 de pagini. Aşa că nu mă mai duc nicăieri! Când am văzut halul în care eram, când ea m-a menajat dând mai mult vorbele mele şi pe sticlă vedeam imagini, am luat hotărârea fermă să nu mai ies din bârlogul meu şi să stau până îmi termin cartea. În cazul în care îmi termin cartea şi nu sunt damblagit, atunci măcar mi-am încheiat menirea şi voi putea participa la o dezbatere TV. Acum nu mă pot concentra, iau multe medicamente, devin confuz, vă rog să-mi înţelegeţi starea", a explicat Valentin Uritescu pentru Ziarul Ring.

Actorul simte o chemare fulgerătoare de a-şi putea duce la nesfârşit ultima misiune de pe acest pământ.

"Nu sunt scriitor, dar prin cărţi caut un drum spre mine însumi, pentru că mă apropii foarte mult de moarte şi la noi, în Ardeal, nu se spune «a murit», ci «s-a petrecut». Eu vreau să mă petrec în calm şi linişte. Am sădit un pom, am iubit, m-am căsătorit, am făcut o casă, s-a născut un copil şi Dumnezeu mi-a dat să scriu şi o carte", a mai spus Valentin Uritescu.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou