Viviana Sposub și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, au pășit pe covorul vedetelor la Los Angeles!

Radu Tudor, 23 noiembrie 2022, Ora 20:43

  • print
  • |
vedete-film-los-angeles-46993-1.jpg

Viviana Sposub și George Burcea au ajuns la Los Angeles, unde au participat la premiera celui mai nou serial lansat de celebra platformă Netflix, “Wednesday”. Îmbrăcată de Gală, într-o rochie mulată pe corp, bruneta a strălucit la brațul iubitului ei.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, are un rol în serialul „Wednesday”, acesta fiind, până acum, cel mai important moment al carierei sale de actor. Îmbrăcat într-un costum negru impecabil, George a savurat din plin fiecare secundă petrecută pe covorul “negru” la brațul iubitei sale.

„Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! De astăzi îl puteți urmări pe @george_burcea în rolul lui Lurch pe Netflix!”, a scris Viviana pe o rețea de socializare.

Cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment, George a postat ujn mesaj:

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a scris George Burcea, pe Instagram.

Se pare că cei doi vor petrece mai mult timp peste Ocean și nu ar avea de gând să se întoarcă în România imediat după lansarea serialului. Potrivit unei surse, Viviana și-ar fi anunțat intenția de a rezilia contractul cu Kanal D, care expira abia peste un an, deși în prezent ea nu mai are nicio emisiune la postul TV.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou