Veste șoc pentru Angela Similea

Anca Bratu, 18 august 2014, Ora 10:56

  • print
  • |
veste-soc-pentru-angela-similea-42601-1.jpg

După procesele lungi şi anevoioase în care a fost nevoită să lupte pentru că salva ce a construit împreună cu soţul ei, Victor Surdu, decedat în 2011, Angela Similea s-a mai trezit cu o belea pe cap!

După moartea soţului ei, Angela Similea a crezut că s-a rupt ceul deasupra ei. Ce a urmat însă, i-a făcut viaţa un calvar îndrăgitei cântăreţe. Și asta pentru că a fost încolţită de bănci care au căutat să-şi colecteze creditele împrumutate de Victor Surdu.

Datoria care ar fi trebuit restituita de artistă se discuta că ar fi fost de peste 700.000 de euro. Alte voci au spus că aceasta ar fi mult mai mare, în jur de şase milioane de euro.

Citaţi într-un caz penal

Acum, artista mai primeşte o lovită din partea instanţei. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Oradea au decis să-l cheme în instanţă, atenţie!, pe soţul defunct al cântăreţei, în dosarul în care este cercetat un fost angajat al unei firme la care Victor Surdu era acţionar majoritar, şi care este tras la răspundere pentru un prejudiciu colosal adus firmei.

Bărbatul a fost prins în Cipru, iar autorităţile române au cerut extrădarea lui. De asemenea, în proces este citată ca parte vătămată inclusiv Angela Similea.

Căsătoriţi din 1999 Angela Similea l-a cunoscut pe Victor Surdu în 1968, dar soarta le-a unit destinele abia în februarie 1999. Deputatul Victor Surdu a murit în urmă cu trei ani la domiciliul sau, după ce a fost externat de la Spitalul Pantelimon din Capitală. Politicianul a prierdut lupta cu o boală necruţătoare la vârsta de 63 de ani.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou