Vica Blochina s-a răzbunat pe Victor Pițurcă! Iată motivul pentru care l-a înșelat

Mirela Ene, 9 martie 2023, Ora 10:55

  • print
  • |
vica-blochina-s-a-razbunat-pe-victor-piturca-iata-motivul-pentru-care-l-a-in-elat-47597-1.jpg

Vica Blochina a oferit noi detalii despre Victor Pițurcă. Cei doi au fost amanți preț de mulți ani, timp în care celebrul antrenor era căsătorit cu cea care l-a făcut pentru prima oară tată. Deși unii ar fi crezut că fosta dansatoare ar fi fost îndrăgostită până peste cap de bărbatul în a cărui familie a intrat, cea din urmă a recunoscut că l-a înșelat în repetate rânduri. „Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine", a subliniat blondina. 

Vica Blochina este cunoscută în showbiz-ul românesc datorită relației extraconjugale cu Victor Pițurcă. Aceasta a fost o celebră dansatoare într-un local deosebit din România anilor trecuți, dar a ajuns în prim-plan în presa de scandal după ce a apărut la brațul lui Victor Pițurcă.

Blondina a fost întotdeauna o persoană asumată și a discutat deschis despre acele momente din viața sa pentru care este și acum pusă la zid. Cea din urmă nu a ascuns niciodată că este amanta antrenorului, dar nici faptul că l-a înșelat în repetate rânduri.

Aceasta a sperat ani buni să devină ,,doamna Pițurcă", dar fostul fotbalist nu a avut intenția de a-și părăsi soția pentru altcineva, chiar dacă în inima sa mai exista și Vica. Relația lor nu a devenit oficială nici după ce blondina i-a dăruit un moștenitor pe care el nu a vrut inițial să îl recunoască.

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile", a mărturisit vedeta la emisiunea "În Oglindă".

Mai mult decât atât, ea a mărturisit că Pițurcă a fost singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat, dar a recunoscut însă și că l-a înșelat în repetate rânduri din răzbunare.

,,Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum... Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică. Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult.Da,toți anii aștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine", a mai povestit fosta dansatoare.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou