VIDEO. Xonia a lansat videoclipul piesei “I Want Cha”, featuring J Balvin

Dan Alexandru, 5 mai 2014, Ora 12:55

  • print
  • |
video-xonia-a-lansat-videoclipul-piesei-i-want-cha-featuring-j-balvin-39897-1.jpg

Asteptarea a luat sfarșit, iar videoclipul piesei "I Want Cha", prima colaborare dintre Xonia si un artist internațional, mai exact J Balvin, a fost lansat astăzi. Noul single este unul dinamic, un candidat de temut la titlul de hit-ul verii, iar clipul este unul cat se poate de fierbinte.

Videoclipul piesei "I Want Cha", prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, a avut premieră in această dimineață, iar single-ul ce urmează săfie lansat în mai multe țari are toate sansele să ajungă un hit internațional.

"J Balvin este un artist aproape de sufletul meu, imi place energia pe care o are pe scena si am știut că imi doresc o colaborare cu el. Amandoi avem aceeași casă de discuri, Universal Music, așa că anul trecut am discutat despre lansarea unui single impreună. ‘I Want Cha‘ este noul meu single, o piesă perfectă pentru vara!" a declarat Xonia.

Videoclipul, regizat de Anthony Icuagu, o prezintă pe frumoasa blondă intr-o serie de ipostaze cât se poate de senzuale. O coregrafie incitantă ce poartă denumirea de "banana dance", un sound fresh marca Boier Bibescu si o nouă imagine sunt doar câteva dintre ingredientele cu care Xonia vrea să cucerească industria muzicală internațională.

Xonia este nascută în Australia și a devenit cunoscută în industria muzicală autohtona o dată cu single-ul "My Beautiful One", cea mai difuzată piesa a anului 2010.

Până în acest moment cântareața a lansat mai multe piese, cel mai răsunâtor succes internațional este "Remember", single ce a cucerit clasamentele muzicale din Rusia, mai multe țări Europene, dar si o parte din tarile Arabe.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou