Află prin ce dietă a slăbit Demis Roussos

Ziarul Atac, 2 decembrie 2013, Ora 16:42

  • print
  • |
afla-prin-ce-dieta-a-slabit-demis-roussos-36479-1.jpg

Într-un interviu acordat recent, celebrul Demis Roussos a povestit câte ceva despre viaţa sa, despre România şi despre fanii de aici - care abia aşteaptă să-l revadă pe 5 decembrie la Sala Palatului, dar şi despre secrete şi lucruri mai puţin ştiute din viaţa sa.

Demis Roussos este unul dintre artiştii celebri ai lumii care au simţit pe pielea lor ce înseamnă lupta cu obezitatea. Cu ceva ani în urmă Roussos cântărea peste 150 de kilograme, în doar şapte luni reuşind să "şteargă" nu mai puţin de 50 dintre ele, lucru care i-a făcut pe toţi să se întrebe la ce trucuri şi diete a apelat pentru a avea un asemena rezultat! Pe net circulă mai multe variante ale dietei, unele fiind numite chiar „dieta lui Demis Roussos"...

În cartea „A question of weight", scrisă de Demis Roussos împreună cu Véronique Skawinska, Demis a povestit cu sinceritate despre lupta sa dusă contra obezităţii. În cuprinsul cărţii se regăsesc capitole precum: „Mecanismele naturii", „Viciile şi virtuţile tehnicilor de slăbire", „La bucătărie", „Reţete de slăbire"... Demis Roussos a reuşit să slăbească mâncând 2 mese şi 3 gustări, în fiecare zi, fără efort fizic intens şi fără medicamente.

Luând în considerare zecile de articole ce se găsesc pe internet şi au ca subiect secretele slăbirii („8 secrete pentru a slăbi rapid", „secrete care te ajută să slăbeşti fără o dietă specială", „4 secrete pentru a slăbi fără să-ţi fie foame", etc), Demis Roussos surprinde publicul prin răspunsul său... La întrebarea: „Aţi reuşit să daţi jos multe kilograme, cu ani în urmă. Aveţi un secret pe care aţi vrea să-l împărtăşiţi legat de acest aspect?", Demis a răspuns: „Am slăbit foarte mult dar nu am avut niciun secret, îmi pare rău. Doar multă voinţă şi un nutriţionist bun! ;-)"

Întrebat despre bucătăria românească, Demis a spus: „Nu seamănă deloc cu mâncarea grecească, însă este la fel de bună!"

În seara zilei de 5 decembrie - în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, Demis Roussos va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Îşi va bucura fanii cu piese şi colinde închinate Crăciunului şi sărbătorilor de iarnă, dar şi cu bine-cunoscutele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!", „Dinata Dinata", „My Friend The Wind"...

Pentru Concertul de Crăciun al lui Demis Roussos se mai găsesc foarte puţine bilete, două categorii fiind epuizate complet iar alte două - parţial. Preţurile biletelor rămase sunt cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei, în funcţie de zona aleasă. Cei care încă nu şi-au rezervat un loc în sală, mai pot găsi bilete în următoarele locaţii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Poştale semnalizate cu Bilete.ro şi online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro şi EVENTIM.ro.

Concertul „DEMIS ROUSSOS" va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou