Bombe calorice despre care nu știai că fac parte din dieta ta

Mirela Ene, 9 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
bombe-calorice-despre-care-nu-tiai-ca-fac-parte-din-dieta-ta-40866-1.jpg

Când vrei să slăbești ești atentă la ceea ce mănânci, însă află că nu toate produsele alimentare bune în diete sunt cu adevărat bune.

Află care sunt bombele calorice ascunse:

Sendvișurile cu lipie

Dacă lipia nu are miez, nu înseamnă că are mai puține calorii decât pâinea normală. Ba chiar, în unele cazuri are chiar mai multe calorii - lipia care seamănă cu o clătită, de exemplu. Degeaba o umpli tu cu salată și carne slabă pe grătar, când de fapt înghiți mai multe calorii decât ți-ai dori.

Sosurile din salată

Ce rost are o salată dacă nu îi poți pune și un sos delicios alături, nu-i așa? Ei bine, sosurile sunt partea cea mai rea dintr-o salată și îți pot da peste cap dietele. Acestea conțin o grămadă de calorii, pentru că sunt făcute cu ouă, lactate, uleiuri și în general conțin între o treime și jumătate din caloriile pe care ar trebui să le consumi într-o zi întreagă, nu la o singură masă.

Produse fără grăsimi

Nici dacă sunt lipsite de grăsimi nu sunt mai sănătoase și nici nu te ajută în dietă. Orice produs care promite lipsa grăsimilor conține mult mai mult zahăr decât ar trebui, ca să păstreze gustul bun. Și acestea ar trebui evitate atunci când vrei să slăbești. În plus, nu trebuie să renunți chiar la toate grăsimile din alimentație, pentru că organismul tău are nevoie de ele ca să funcționeze bine și corect.

Batoane de nuci și alune

Crezi că până și cele făcute în casă ar ține locul unor gustări pe timpul zilei? Ei bine, nu e chiar așa. Chiar dacă simți că te energizează sau îți țin de foame între mese, fac asta doar cu ajutorul caloriilor, care sunt la fel de multe ca o masă normală.

Produse fără gluten

Ovăzul este mai sănătos pentru că nu conține gluten, dar nu te lăsa păcălită de acest fapt. Glutenul oferă textură și gust multor produse, iar ca să le păstreze, producătorii adaugă un plus de zahăr, amidon, grăsimi sau îndulcitori, care conțin la fel de multe calorii ca și cele cu gluten ori, în unele cazuri, chiar mai multe, făcându-le astfel bombe calorice. Cele mai bune produse fără gluten sunt fructele și legumele proaspete, în locul celor cu ovăz.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou