Dieta cu miere și scorțișoară îți crește libidoul

Mirela Ene, 27 noiembrie 2013, Ora 11:53

  • print
  • |
dieta-cu-miere-i-scor-i-oara-i-i-cre-te-libidoul-36302-1.jpg

Încearcă dieta cu miere şi scorţişoară, iar de sărbători vei fi în formă maximă, bucurându-te de efectele benefice ale dietei.

Mierea de albine are proprietăţi de stimulare a metabolismului şi a arderii surplusului de calorii. Astfel, dieta cu miere şi scorţişoară îţi permite să te alimentezi normal, echilibrat, fără să îţi privezi organismul de nutrienţi esenţiali. Iată cum funcţionează această dietă.

Motive să încerci dieta cu miere şi scorţişoară

- mierea este un zahăr natural, nerafinat şi neprocesat, ceea ce înseamnă că îşi păstrează conţinutul de vitamine, minerale, antioxidanţi şi aminoacizi - necesari bunei funcţionări a organismului;
- graţie acestor ingrediente naturale, mierea stimulează metabolismul, ajutându-te să arzi grăsimile din corp;
- totodată, mierea are un indice glicemic mai scăzut decât zahărul, ceea ce înseamnă că este absorbită încet în organism, fără a dezechilibra pancreasul şi secreţia de insulină;
- la rândul ei, scorţişoara stabilizează nivelul de zahăr din sânge, crescând metabolismul glucozei (mierea este descompusă în organism în glucoză şi fructoza, pentru o asimilare mai eficientă) şi îmbunătăţind funcţia insulinei;
- combinaţia de miere şi scorţişoară îmbunătăţeşte digestia şi menţine sănătatea sistemului digestiv, eliminând paraziţii, fungii şi bacteriile din intestine. Rezultatul: o digestie eficientă şi creşterea şanselor de a slăbi.
- pentru că acestă dietă echilibrează nivelul de zahăr din sânge, vei resimţi mai puţin poftele alimentare, în mod special pofta de dulce, senzaţia de saţietate se va instala mai repede, iar tu vei începe să mănânci mai puţin.

Ce presupune această dietă

Concret, tot ce trebuie să faci este să-ţi prepari acasă o băutură naturală, din aceste două ingrediente simple, pe care să o consumi de mai multe ori pe zi, cu precădere dimineaţa, pe stomacul gol, şi seara, înainte de culcare. De asemenea, poţi bea acest remediu şi în timpul zilei, cu 30 de minute înainte de mesele principale.

Ingrediente
- 1 lingură de miere de albine;
- 1 linguriţă de scorţişoară pudră;
- 1 cană de apă.

Mod de preparare

Pune scorţişoara într-un vas şi toarnă deasupra o cană de apă fierbinte. Lasă scorţişoara la opărit vreme de 15 minute, iar după ce apa s-a răcit adăugă mierea de albine. E foarte important să nu pui mierea în apă fierbinte, pentru că îi va distruge enzimele benefice, de care ai nevoie pentru ca dieta să funcţioneze.

Această compoziţie îţi va ajunge pentru o zi, dacă bei câte jumătate de cană dimineaţa şi seară. În cazul în care vrei să iei cură de mai multe ori pe zi, prepară o cantitate mai mare de miere cu scorţişoară. Rezultatele vor începe să se vadă după o săptămână de folosire, iar tu te vei simţi mai uşoară şi mai plină de energie.

Ca bonus, s-ar putea să constaţi că şi libidoul tău a primit un impuls!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou