Dieta cu mure te scapă de 3 kilograme în 7 zile

Ziarul Atac, 26 august 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
dieta-cu-mure-te-scapa-de-3-kilograme-in-7-zile-33607-1.jpg

Murele sunt printre cele mai interesante fructe de pădure. Nu numai că ajută organismul să slăbească rapid şi sănătos, dar conţin şi multe vitamine, minerale şi antioxidanţi esenţiali în lupta cu cancerul. Iată cum poţi să slăbeşti 3 kilograme în 7 zile cu fructe de pădure cu antioxidanţi prin dieta cu mure.

Un pahar de mure are doar 62 de calorii, 1 gram de grăsime, 15 carbohidraţi, 8 grame de fibre, 2 grame de proteine şi doar 1 mg de sodiu. Această combinaţie de nutrienţi, alături de antioxidanţii naturali şi gustul delicios, te ajută în lupta cu majoritatea tipurilor de cancer, boli cardiovasculare sau diabet şi sunt un real sprijin în curele de slăbire.
Fructele de pădure în general conţin antocianine (antioxidanţi naturali care dau culoarea închisă, negru sau mov fructelor sau strugurilor), dar în mure găsiţi cea mai mare concentraţie. În plus, în mure există substanţe naturale care ajută în lupta cu hipertensiunea arterială şi ajută memoria, pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti sănătos.
Şi bolile ochilor şi problemele vasculare se pot ameliora sau preveni printr-un consum mare de mure. Murele întăresc vasele de sânge şi îmbunătăţesc vederea.
Cercetătorii de la Universitatea din Ohio au descoperit că un consum crescut de mure te poate proteja de cancer esofagian, cauzat adesea de refluxul gastroesofagian.
În plus, consumul de mure ajută la protejarea organismului de alte tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de col uterin şi cancerul la sân, datorită conţinutului crescut de fitoestrogeni. Murele conţin multă vitamina C, vitamina A, vitaminele E, K, mangan şi fibre. Conţinutul mare de fibre din mure ajută la reducerea riscului de boli intestinale, diabet şi cancer de colon.
Iată o reţetă de cremă de brânză cu mure absolut delicioasă şi sănătoasă.
Timp de preparare: 40 minute
Ingrediente (pentru 4 porţii):
400 g mure
250 g smântână pentru frişcă
1 pachet zahăr vanilat
o lingură zahăr pudră
250 g brânză dulce
2-3 linguri miere de albine
Mod de preparare:
1. Murele se spală, se curăţă şi se lasă să se usuce într-o strecurătoare.
Smântâna pentru frişcă, păstrată la frigider, se bate până devine densă şi nu se mai desprinde de pe tel. Se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se mai bate doar 1-2 minute, deoarece există pericolul să se taie.
2. Brânza dluce se pasează şi se freacă cu mierea de lbine, până se obţine o compoziţie cremoasă. Se amestecă cu frişca şi se pune în pahare sau cupe, alternând cu straturi de mure.

3. Se păstrează la frigider până în momentul când se serveşte şi se ornează cu fructe proaspete.

Sursa - Unica

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou