Dieta Neby: slăbeşti şi mănânci pe săturate! Partea a II-a

Mirela Ene, 25 martie 2013, Ora 00:02

  • print
  • |
dieta-neby-slabesti-si-mananci-pe-saturate-partea-a-ii-a-29969-1.jpg

Înainte de a începe acest program alimentar sau a împrumuta asocierile de alimente, este bine să faceţi un control medical amănunţit pentru a şti la ce aveţi intoleranţe. Nu uitaţi că acest program vă poate aduce rezultate şi mai bune alături de minim 45 de minute exerciţii fizice pe zi.

Joi
Mic-dejun: O felie pâine de secară, ou fiert (de preferat moale), salată din 2 morcovi şi 2 castraveţi medii
Gustare: 1 măr sau o pară
Prânz: Supă de pui: ( pui dezosat tăiat bucăţele, morcovi, usturoi, ţelina, păstârnac, ceapă, pătrunjel)
Peşte (macrou, hering, somon) + un cartof copt
Gustare: 100 - 150 g de fructe de pădure
Cina: Un pahar de iaurt slab 250 g (maxim 1,5% grăsime) + un pumn de nuci pisate

Vineri
Mic-dejun: un fresh din suc de morcovi şi sfeclă roşie + măr
4 sau 5 biscuiţi integrali
Gustare: o banana
Prânz: 150 g piept de curcan la cuptor + conopidă şi morcovi făcuţi la abur
Dacă se vrea: conopida şi morcovii după ce s-au înnăbuşit se pot trece prin zeamă de usturoi
Gustare: un pumn de alune de pădure neprăjite
Cina: Salată din ţelină, sfecla roşie şi frunze de salata, stropită cu suc de lămâie + o lingură de ulei din samburi de struguri + mozzarella.

Sâmbătă
Mic dejun: 2 jumătăţi de ardei kapia umpluţi cu urdă + salată dintr-un măr şi un morcov mediu (date pe răzătoare)
Gustare: un pumn de nuci şi seminţe de dovleac amestecate (neprăjite)
Pranz: Fructe de mare stropite cu suc de lămâie + orez brun (se poate înlocui cu porumb sau quinoa)
Gustare: 2 kiwi sau o portocală
Cină: salată de varză + ou fiert + 2 roşii medii + 2 castraveţi medii + 1 ardei kapia (tăiate bucăţi mici şi amestecate)

Duminică
Mic dejun: Salată din 3, 4 fructe la alegere ( de preferat acide, kiwi, măr sau pară, ananas, grapefruit, căpşuni, portocale etc)
Gustare: un pumn de goji + migdale amestecate
Prânz: supă de linte (300g linte, 150g ceapă, 100g pătrunjel rădăcină, 4-5 căţei de usturoi, o legătură de pătrunjel, o lingură de ulei, foarte puţină sare, piper, cimbru)
- garnitură de murături + 100 - 150 g carne de pui la cuptor
Gustare: 2 linii (rânduri) de ciocolată neagră ( peste 80% cacao)
Cina: Peşte + ciuperci la cuptor (somon, macrou, hering) + piper + usturoi sau ceapă

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou