Rețeta zilei Cuşcuş cu legume

Diana Ionescu, 1 august 2013, Ora 11:21

  • print
  • |
re-eta-zilei-cuscus-cu-legume-32757-1.jpg

Ingrediente:
250 g cuşcuş,
250 ml supă de legume,
1 roşie mai mare,
150 g brânză Feta,
1 ardei gras roşu,
1 ardei gras galben,
1 dovlecel mic,
1 vânătă mică,
tulpini de ţelină,
1 lingură ulei de măsline,
1 lingură unt,
2 căţei de usturoi,
1 praf de curry,
sare,
piper

Mod de preparare:
1 Se curăţă legumele, se taie felii sau rondele (mai puţin roşia), după preferinţă, se călesc în unt şi se condimentează cu sare, piper, curry, după gust.
2 Separat, se fierbe supa, se opreşte focul şi se pune cuşcuşul. Se amestecă şi se acoperă cu un capac pentru 10 minute, până se umflă cuşcuşul. Se adaugă usturoiul zdrobit, o lingură de ulei de măsline şi cu o furculiţă se amestecă energic, scrie clickpentrufemei.ro
3 Se aşază legumele călite sub formă de „coroniţă" pe un platou, iar la mijloc se adaugă cuşcuşul. Se garniseşte cu roşia tăiată cubuleţe (curăţată de seminţe), cuburi de brânză Feta şi se serveşte imediat.

Poftă bună!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou