REȚETA ZILEI: Păstrăv cu migdale și morcovi

Ziarul Atac, 9 decembrie 2013, Ora 12:00

  • print
  • |
re-eta-zilei-pastrav-cu-migdale-i-morcovi-36635-1.jpg

Ingrediente pentru 4 persoane

200 g. migdale
1 lingură ulei de măsline
2 buc. portocale
2 buc. cartofi albi noi
1 lingură miere polifloră
4 buc. păstrăv
300 g. morcovi

Mod de preparare

Radem cartofii pe răzătoarea mică, apoi îi amestecăm cu migdalele sfărmate și îi punem peste pește, apoi stropim cu puțin ulei de măsline. Încălzim cuptorul la 190 ° C și introducem peștii pentru 20 de minute.

Stoarcem o portocală și la finalul coacerii turnăm peste pește. Punem ulei într-o tigaie și punem morcovii, adăugăm mierea și zeama de la cealaltă portocală și sotam 3-4 minute la foc iute.

Servim peștele cu morcovi și felii de lămâie.

Poftă bună!

sursa: Retete.lidl.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou