REȚETA ZILEI: Păstrăv cu migdale și morcovi
Ziarul Atac, 9 decembrie 2013, Ora 12:00
- |
- Tweet
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g. migdale
1 lingură ulei de măsline
2 buc. portocale
2 buc. cartofi albi noi
1 lingură miere polifloră
4 buc. păstrăv
300 g. morcovi
Mod de preparare
Radem cartofii pe răzătoarea mică, apoi îi amestecăm cu migdalele sfărmate și îi punem peste pește, apoi stropim cu puțin ulei de măsline. Încălzim cuptorul la 190 ° C și introducem peștii pentru 20 de minute.
Stoarcem o portocală și la finalul coacerii turnăm peste pește. Punem ulei într-o tigaie și punem morcovii, adăugăm mierea și zeama de la cealaltă portocală și sotam 3-4 minute la foc iute.
Servim peștele cu morcovi și felii de lămâie.
Poftă bună!
sursa: Retete.lidl.ro