Reţeta zilei Coşulete cu salată de peşte

Diana Ionescu, 3 aprilie 2013, Ora 14:22

  • print
  • |
reteta-zilei-cosulete-cu-salata-de-peste-1.jpg

Ecuisine.ro va propune o reteta a unui aperitiv inedit pentru mesele festive

Ingrediente

400 g file de cod
100 g somon afumat
1 cescuta cu mazare fiarta
1 castravete murat
1 dovlecel
3 cartofi
100 g maioneza

Pentru aluat:
500 g faina
250 g unt
6 galbenusuri
1 lamaie
sare

Mod de preparare

Cerne faina. Incorporeaza untul. Adauga galbenusurile unul cate unul, sare si putina coaja de lamaie si framanta. Acopera aluatul cu o folie si lasa la rece pana a doua zi sau cel putin trei ore.

Fierbe in apa cu sare, in vase separate, fileul de cod si cartofii in coaja. Dovlecelul taie-l rondele si opareste-l in apa cu sare.
Amesteca fileul de cod, taiat in bucati potrivite, cartofii decojiti si taiati cubulete, castravetele marunt, boabele de mazare, dovlecelul cubulete si somonul rupt fasii. Adauga maioneza si potriveste gustul de sare.

Intinde aluatul, taie rotunduri si umple formele de tarta. Inteapa din loc in loc cu furculita si umple-le cu boabe de fasole. Coace-le la cuptor 20-25 de minute. Dupa ce s-au racit, umple-le cu salata de peste si serveste-le imediat.

Pofta buna!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou