Reteta zilei Gogosi cu cheddar si arpagic

Diana Ionescu, 21 martie 2013, Ora 12:32

  • print
  • |
reteta-zilei-gogosi-cu-cheddar-si-arpagic-29928-1.jpg

Ecuisine va propune o reteta gustoasa si la indemana oricarei gospodine

Ingrediente

Pentru gogosi:
60g unt
75g faina, cernuta
2 oua medii, batute
30g branza cheddar sau parmezan, rase
putin piper sau boia iute

Pentru umplutura:
400g crema de branza
3 linguri de arpagic
sare si piper proaspat macinat
2 tavi tapetate cu hartie de copt

Mod de preparare

1. Puneti untul si 150ml apa intr-o cratita mica, apoi incalziti pana cand se topeste untul. Fierbeti amestecul, adaugati rapid faina si amestecati bine, luand cratita de pe foc, pana cand obtineti o coca moale.
2. Raciti pentru 5 minute si adaugati jumatate din ouale batute, amestecand bine. Puneti apoi oul ramas si amestecati pana cand obtineti o compozitie lucioasa. Adaugati 3 linguri de branza Cheddar si piper/boia si amestecati iar.
3. Potriviti cuptorul la 220 de grade. Puneti cu lingura 16 gogosi in tavi. Adaugati restul de branza Cheddar si piper/boia pe deasupra.
4. Coaceti pentru 25 de minute, apoi intoarceti gogosile pe partea cealalta si coaceti pentru alte 5 minute pana cand se rumenesc. Lasati-le la racit in cuptor.
5. Amestecati crema de branza pana se inmoaie, apoi adaugati arpagicul. Condimentati bine. Puneti umplutura cu lingura in gogosile sectionate. Serviti in ziua prepararii.

Pofta buna!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou