REŢETA ZILEI: Pavlova de bezea cu fructe de pădure

Anca Bratu, 11 mai 2013, Ora 11:04

  • print
  • |
reteta-zilei-pavlova-de-bezea-cu-fructe-de-padure-30655-1.jpg

Ingrediente pentru 12 persoane

• 5 buc Ouă
• 300 g Zahăr pudră
• 1 linguriţă Esenţă vanilie
• 4 linguri Migdale fulgi
• 2 linguri Zahăr pudră
• 1 linguriţă Oţet
• 2 linguriţe Amidon din porumb
• 500 g Fructe de pădure

Mod de preparare

1. Încălziţi cuptorul la 150 grade Celsius.
2. Bateţi albuşurile până când se întăresc cu ajutorul unui mixer, la putere maximă.
3. Adăugaţi treptat zahăr. Reduceţi viteza şi adăugaţi treptat oţetul, esenţa de vanilie şi amidonul deporumb.

4. Aşezaţi o foaie de copt din hârtie sau teflon în tavă.
5. Aşezaţi mix-ul de bezea în tavă pregătită şi formaţi un cerc de aproximativ 28 cm diametru, cu o depresiune în centru.
6. Presaraţi fulgii de migdale pe laterale şi coaceţi pentru 45 de minute.

7. Lăsaţi să se răcească complet în cuptor.
8. Transferaţi pavlova de bezea pe un platou.
9. Aşezaţi cu lingura iaurtul grecesc în spaţial gol din central prăjiturii.
10. Aşezaţi frunctele de pădure peste cremă şi presaraţi zahăr pudră înainte de servire.

sursa: retete.lidl.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou