RETETA ZILEI: Pui cu sos de portocale

Ziarul Atac, 1 iulie 2013, Ora 10:01

  • print
  • |
reteta-zilei-pui-cu-sos-de-portocale-32121-1.jpg

Ingrediente pentru 4 persoane

600 g Piept pui dezosat
1 buc Ghimbir
2 buc Portocale
2 buc Ceapa Verde
2 lingurite Zahar
1 buc Ardei iute caserola 100g
dupa gust Sare de mare
dupa gust Piper negru macinat
dupa gust Ulei de prajit
2 linguri Amidon de porumb
4 lingurite Otet alb

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie fasii, ghimbirul se rade (o bucata de aprox. 4 cm), iar portocalele se storc pentru zeama. Coaja de la o portocala se pastreaza. Ceapa si ardeiul iute se toaca marunt.

2. Pieptul de pui se amesteca cu ghimbirul, coaja rasa de portocala, sare, piper si amidon.

3. Intr-o cratița se pune ulei si se incinge, apoi se pune carnea la prajit la foc iute.

4. Dupa rumenire, se stinge cu sucul de portocala, otet si zahar si se fierbe rapid 2-3 minute.

5. La final, se adauga ceapa verde si ardeiul iute.

Pofta buna!

sursa: retete.lidl.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou