REŢETA zilei Tartă cu varză şi kaizer

Diana Ionescu, 28 februarie 2013, Ora 13:02

  • print
  • |
reteta-zilei-tarta-cu-varza-si-kaizer-29625-1.jpg

Tarta cu varză şi kaizer este un preparat delicios, apetisant si uşor de preparat prezentat de ecuisine

Ingrediente

Pentru aluat :

făină
3 linguri cu smântână
50 g margarină topită
1 plic praf de copt
2 ouă
1 linguriță cu sare

Pentru umplutură :

1 varză albă
350 g kaizer
1 ceapă
1 ou
300 g smântână
150 g brânză telemea
sare
piper
ulei

 

Mod de preparare

1.Frământă făina cu sare, praful de copt, un ou, smântâna, margarina.

2.Călește ceapa cu varza tocată. Lasă pe foc să scadă bine și potrivește gustul de sare și piper.

3.Întinde aluatul într-o foaie mai grosuţă. Așază foaia într-o tavă unsă cu ulei și îndepărtează surplusul de aluat de pe margine.

4.Umple tarta cu varza călită și felii de kaizer rumenite. Toarnă smântâna amestecată cu oul și brânza rasă.

5.Acoperă cu restul de aluat tăiat fâșii. Unge deasupra cu ou bătut și coace la cuptor 40-45 de minute.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou