REŢETA zilei Vol-au-vent

Diana Ionescu, 13 martie 2013, Ora 14:54

  • print
  • |
reteta-zilei-vol-au-vent-29808-1.jpg

Ecuisine va prezinta o gustare perfecta, pe care o puteti adapta dupa bunul vostru plac.

Ingrediente

500 g foitaj
1 carnacior
2 linguri cu branza de burduf
1 lingurita cu chimen
100 g branza telemea
1 lingura cu unt
1 rosie

Mod de preparare

PASUL 1 Intinde aluatul, asa cum e, pe planseta. Taie forme diferite, cu sot. In jumatate din fiecare, decupeaza in interior forma mai mica.
PASUL 2 Da marginile formelor pline cu pensula inmuiata in apa. In acest fel, nu se vor dezlipi.
PASUL 3 Apoi lipeste "ramele" peste formele pline. Da totul la cuptor, la foc mediu, in tava cu hartie de copt. Lasa sa creasca 10 minute.
PASUL 4 Umple fiecare vol-au-vent cu ce ai la indemana: carnaciori taiati felii subtiri, crema de branza cu chimen, crema de branza cu rosii etc.

Pofta buna!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou