REŢETA zilei Vol-au-vent
Diana Ionescu, 13 martie 2013, Ora 14:54
- |
- Tweet
Ecuisine va prezinta o gustare perfecta, pe care o puteti adapta dupa bunul vostru plac.
Ingrediente
500 g foitaj
1 carnacior
2 linguri cu branza de burduf
1 lingurita cu chimen
100 g branza telemea
1 lingura cu unt
1 rosie
Mod de preparare
PASUL 1 Intinde aluatul, asa cum e, pe planseta. Taie forme diferite, cu sot. In jumatate din fiecare, decupeaza in interior forma mai mica.
PASUL 2 Da marginile formelor pline cu pensula inmuiata in apa. In acest fel, nu se vor dezlipi.
PASUL 3 Apoi lipeste "ramele" peste formele pline. Da totul la cuptor, la foc mediu, in tava cu hartie de copt. Lasa sa creasca 10 minute.
PASUL 4 Umple fiecare vol-au-vent cu ce ai la indemana: carnaciori taiati felii subtiri, crema de branza cu chimen, crema de branza cu rosii etc.
Pofta buna!