Smoothie cu afine si banane

Mirela Ene, 27 mai 2013, Ora 15:32

  • print
  • |
smoothie-cu-afine-si-banane-31030-1.jpg

Ingrediente 2 portii:
1 cana baby spinach
2 banane
1 cana afine congelate
1 lingurita ghimbir proaspat ras
150 g iaurt 0% grasime
¼ cana ceai verde rece
½ cana suc de rodie proaspat stors (2 rodii)
fulgi de gheata

Modalitate de preparare:

Frunzulitele de spanac se mixeaza in vasul avand capacitatea de 1 l folosind cutitul pentru taiere. Se adauga bananele si se mixeaza din nou.

Se transfera intr-un castron inalt, se adauga pe rand iaurtul, sucul de rodie, afinele, ghimbirul iar cu ajutorul blenderului vertical din inox se mixeaza dupa adaugarea fiecarui ingredient.

La final se adauga ceaiul verde iar amestecul se omogenizeaza. Se da la rece pentru 30 - 45 de minute. Pentru fulgii de gheata se foloseste vasul de 1 l si cutitul cu lama zimtata din inox. Se pun cuburile de gheata in vas si se mixeaza pentru cca 10 secunde.

Se serveste cu fulgi de gheata (optional), ornat cu afine/ coacaze si frunzulite proaspete de menta. Daca doriti ca smoothie-ul sa fie mai fluid, puteti adauga o cantitate mai mare de ceai verde.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou