Românii aleg vacanţe scumpe de Paşte

Dan Alexandru, 27 martie 2014, Ora 15:16

  • print
  • |
romanii-aleg-vacante-scumpe-de-paste-39105-1.jpg

PAŞTE 2014. Când vine vorba de vacanţe, românii nu se uită la bani. Pentru Paşte, aproape toate hotelurile din Poiana Braşov sunt ocupate. Preţurile pachetelor de cinci nopţi pornesc de la câteva sute de euro. În schimb, dezinteres total pentru programul "Vacanţa la ţară", deşi ofertele au preţuri mult mai mici.

În Poiana Braşov, preţul unui sejur de cinci nopţi de cazare variază între 220 de euro şi 350 de euro de persoană, potrivit România TV. Preţul include cazarea, micul dejun şi cina din Noaptea de Înviere. De asemenea, turiştii au acces şi la piscină, saună şi jacuzzi. Camerele din hotelurile din Poiana Braşov au fost rezervate în proporţie de peste 90%.

Vacanţele agroturistice nu sunt la mare căutare, deşi preţurile pornesc de la 35 de euro de persoană, pentru cinci nopţi de cazare. Pensiunile din zona Bran-Moeciu au fost ocupate în proporţie de doar 30-40%.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou