TOP 7 destinaţii turistice în Europa

Mirela Ene, 3 iulie 2014, Ora 10:11

  • print
  • |
top-7-destinatii-turistice-in-europa-41460-1.jpg

Tot mai mulți români aleg străinătatea atunci când vine vorba de petrecerea concediului. Motivele sunt lesne de înțeles. Unii sunt nemulţumiţi de condiţii, unii de preţuri, iar alţi pur şi simplu vor să mai vadă şi alte ţări.

Din nefericire pentru ei, mulţi îşi aleg destinaţiile în necunoştinţă de cauză, astfel că ajung în locuri care nu sunt cu nimic superioare celor din România, ba chiar dimpotrivă. Iată câteva destinaţii pe care merită cua devărat să le vizitezi.

1. Italia - Istorie, cultură, arhitectură deosebită şi, evident, o bucătărie genială.

2. Toulouse, Franţa - Pe bune acum, toată lumea trebuie să afle că Parisul nu e singurul oraş din Franţa. Toulouse este una dintre cele mai subevaluate destinaţii turistice din ţara cocoşului galic.

3. Grecia - este una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă dacă luăm în considerare raportul calitate-preţ. Indiferent dacă vrei să mergi în concediu pentru a te odihni sau, din contră, pentru a o ţine într-o continuă distracţie, vei găsi cu siguranţă o staţiune pe placul tău.

4. Ljubljana, Slovenia - E una dintre cele mai "verzi" capitale din Europa. Poate că până acum acest oraş nu îţi spunea prea multe, însă crede-ne pe cuvânt că odată ce ai ajuns acolo, nu numai că o să îţi doreşti să stai cât mai mult, ba chiar o să iei în considerare o mutare permanentă.

5. Outer Hebrides, Scoţia - Este un arhipelag din nord-vestul Scoţiei în care poţi găsi aproape orice ţi-ai putea dori de la o vacanţă:plaje cu nisip fin, dealuri pline de vegetaţie, stânci impunătoare şi chiar castele antice.

6. Stavanger, Norvegia - Nu te lăsa păcălit de faptul că se află într-o ţară nordică: Stavanger atrage o mulţime de turişti tocmai prin atmosfera sa călduroasă.

7. Cornwall - Toţi cei care îşi propun să ajungă în Marea Britanie au ca primă opţiune Londra, însă britanicii au mult mai multe de oferit. De exemplu, poţi alege cu încredere zona din sud-vestul Angliei.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou