Elena Udrea, despre audierea la DNA

Cristian Blănuţă, 3 octombrie 2014, Ora 10:43

  • print
  • |
elena-udrea-despre-audierea-la-dna-43721-1.jpg

Președintele PMP, Elena Udrea, a precizat că  declaraţiile pe care le-a făcut miercuri seară după audierea sa la DNA au fost interpretate greșit, arătând că, atunci când a spus că dosarul urmează să fie "închis", se referea la faptul că va fi finalizat şi trimis mai departe.

"Am spus altceva. Am spus că, poate cuvântul închis n-a fost potrivit, că înţeleg că acest dosar trebuia încheiat la parchet şi făcut ceva cu el, trimis mai departe sau ce trebuia făcut şi trebuia să fie audiaţi toţi martorii", a precizat Elena Udrea, potrivit psnews.ro.

Ea a arătat că a înţeles acest lucru de la procurori.


"Ei mi-au spus că urmau, trebuiau să audieze toţi martorii, pentru că dosarul urmează să fie finalizat, în sensul acesta, nu închis, în sensul că se închide dosarul", a explicat Elena Udrea.


Udrea a fost întrebată şi despre faptul că ea a afirmat miercuri seară că nu crede în "coincidenţe".
"Cred că a fost o formulare greşită. Am vrut să spun că nu cred că este altceva decât coincidenţă şi a ieşit altceva", a explicat Elena Udrea.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou