Studenta criminală, afacere din spatele gratiilor

Ziarul Atac, 21 ianuarie 2013, Ora 19:12

  • print
  • |
studenta-criminala-afacere-din-spatele-gratiilor-28954-1.jpg

Carmen Bejan, fosta studentă din Timişoara, condamnată pentru crimă, şi-a descoperit o nouă pasiune, în penitenciar: coase goblenuri. Soţul său, Claudiu Şatran, pe care l-a cunoscut după gratii, încearcă să o ajute şi să i le vîndă, pentru a-i strînge nişte bani.

Îndeletnicirile lui Carmen Bejan în penitenciarul de maximă siguranţă din Arad sunt dintre cele mai diverse. Fosta studentă de la medicină face aerobic, în sala de sport a secţiei şi coase goblenuri. Astăzi, deţinuta s-a bucurat şi de vizita intimă lunară, la care are dreptul, alături de soţul său, Claudius Şatran.

La plecare, soţul tinerei a luat lucrările nevestei sale, pe care vrea să le comercializeze. Pe piaţa liberă, un goblen se poate vinde la preţuri începînd de la câteva sute de lei şi poate ajunge pînă la cîteva sute de euro. Claudius Şatran speră să reuşească să obţină cît mai mult, mai ales că autoarea este atât de... cunoscută.

Pe de altă parte, soţul lui Carmen, Claudiu, îşi doreşte să se înscrie, din nou, la facultate. El a făcut doi ani la stomatologie, iar acum vrea să strîngă bani pentru a-şi continua studiile. În acest timp, soţia sa, Carmen, îşi execută pedeapsa, într-un penitenciar din Arad. Bărbatul susţine, ori de cîte ori are ocazia, că îşi va aştepta iubita, atât cât va fi nevoie, chiar şi 17 ani, cît mai are Carmen Bejan de ispăşit din pedeapsa de 20 de ani, pe care a primit-o.

Pentru că fosta studentă este condamnată la o infracţiune deosebit de gravă, regimul de detenţie este şi el unul mai strict, astfel că, din luna aprilie, ea nu va mai avea dreptul decît la o vizită intimă pe lună, din partea soţului.

sursa: Libertatea.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou