Best Dental

Exclusiv: Deputatul PSD Florea Daniel acuză: „Senatorul Dan Șova A TRAS PE NAS”!

Constantin Georgescu, 22 octombrie 2014, Ora 16:13

  • print
  • |
deputatul-psd-florea-daniel-acuza-senatorul-dan-sova-a-tras-pe-nas-44023-1.jpg Exclusiv

„La Călăraşi, în perioada 4 - 6 aprilie 2013, senatorul Dan Șova a tras pe nas, eu am vorbit cu premierul Ponta, care mi-a spus că ştie, că a fost informat de servicii (...) Ponta l-a schimbat pe Șova de la Transporturi pentru 10 milioane de euro." a declarat deputatul PSD.

Tânăr, elegant, inteligent, cu mari perspective în viitorul politicii româneşti şi nu în ultimul rând deputat PSD în Parlamentul României. La o discuţie despre actuala clasă politică, deputatul Florea Daniel mi-a mărturisit dezamăgit, că nu poate face mare lucru pentru cei care l-au ales, din cauza mâncătoriilor pentru ciolan.

Ciolanul, pe plan local, mai are ceva cărniţă, dar cărniţa este împărţită de baronul local, căruia, în schimbul porţiei de cărniţă, trebuie să îi satisfaci toate doleanţele. El, tânărul parlamentar, nu are nevoie de acea cărniţă, el vrea să facă doar treaba pentru care a fost ales. Cu amărăciune în voce îmi mărturiseşte că îşi doreşte să ajungă la conducerea Ministerului de Justiţie, unde sunt atâtea probleme de îndreptat şi mai crede că acest minister îl merită pe deplin, pentru experienţa acumulată ca judecător şi implicarea în munca de partid. Îl cred, şi chiar merită!

Vezi aici declarațiile halucinante ale deputatului Florea Daniel despre fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova! - VIDEO

Același deputat îmi mai spune lucruri îngrozitoare despre unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai premierului. Poate cel mai apropiat. Lucrurile auzite mă îngrozesc. Nu pot publica aşa ceva fără a verifica informaţia din mai multe surse. Cea mai credibilă este sursa numărul unu a partidului: preşedintele PSD şi premierul României, domnul Victor Viorel Ponta. Disec informaţia pe toate părţile. Mă decid să îi adresez premierului următoarea adresă, în conformitate cu Legea 544/2001.

Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, prevede următoarele:

Art. 1
Accesul liber şi neîngrădit al persoanei la orice informaţii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice, în conformitate cu Constituţia României şi cu documentele internaţionale ratificate de Parlamentul României.

Acesta a fost textul solicitării către premier:

"Către,
GUVERNUL ROMÂNIEI
DOMNULUI PRIM MINISTRU VICTOR - VIOREL PONTA

Domnule premier Victor - Viorel Ponta,

Deontologia profesională mă obligă, ca înainte de a publica în spațiul virtual și nu numai o informație de orice natură, aceasta trebuie verificată din mai multe surse.

Prin prezenta vă rog să îmi comunicați dacă ați fost informat de către Servicii cu privire la senatorul Dan Șova, despre care se zice că a fost înregistrat în timp ce consuma droguri. Fac precizarea că această informație o dețin din surse demne de încredere, un important membru PSD făcându-mi această declarație.

Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care a fost schimbat din funcția de ministru al Transporturilor, susține sursa citată.
Cel de-al doilea motiv fiind acela că, în calitate de ministru, a aprobat restituirea garanției de 10 milioane euro către Gruia Stoica în dosarul privatizării CFR Marfă.

Vă rog să îmi comunicaţi răspunsul la adresa de mail office@ziarulatac.ro".
Conform legii 544, răspunsul, oricare ar fi fost, trebuia să îmi parvină în maxim 30 de zile, în schimb răspunsul premirului nu a venit nici până azi.

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:14